Sziasztok!

Dóri vagyok, igazi fogyókúrás maratonista, eddig több mint 40 kilónyi zsírpárna büszke legyőzője.

Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy a fogyásnak az olyan aspektusairól is szó essen, amikről nem beszélnek az emberek. Szeretném Nektek megmutatni, hogy milyen túlsúlyosnak lenni, milyen érzéseket él meg, milyen kérdéseket tesz fel, milyen falakba ütközik az ember amikor sok-sok – vagy esetekben akár csak egy pár – extra kilót cipel magán, majd hogyan változnak meg ezek ahogy halad végig a fogyás göröngyös útján.

Nem titkolt szándékom ezzel másokat, Titeket is inspirálni és segíteni azoknak, akik mellett nincsen egy olyan szakmai kéz aki fel tudna készíteni a fogyással járó lelki folyamatok kezelésére.

Remélem azzal, hogy megnyílok Nektek Ti is egy kicsit könnyebben, egy kicsit kevésbé magányosan tudjátok majd megvívni a túlsúly leadásával járó harcokat.

Rengeteg kihívás, sok báránybőrbe bújt ellendrukker és még napestig sorolhatnám miegymás vár majd Rátok ezen az úton, a siker – és különösen a tartós siker! – pedig csak és kizárólag azon múlik, hogy ezek megtörnek-e Titeket vagy sem. Ebben szeretnék én a segítségetekre lenni, és a saját élményeimen keresztül erőt adni amikor a Tietek éppen leapadt.

Fogadjátok szeretettel!


Lépj velem kapcsolatba!

Kedves Látogató! Kérdezz bátran tőlem emailben és amint tudok válaszolok Neked.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search